Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
Mijn naam is Jolanda, sinds de geboorte van mijn eerste kind in 1988 gaf dit een wending in mijn leven. Ik wilde dat mijn kind zo min mogelijk in aanraking kwam met de reguliere wereld. Zo kwam de homeopathie in mijn leven.
 
In 1995 kwam ik in aanraking met Reiki, ik volgde de westerse methode van Churjiro Hayashi & Hawayo Takata. In 2004 kwam de natuurreligie op mijn pad en kreeg ik deze leer overgedragen. In 2010 kwam voeding op mijn pad door het lezen van het boek " Eet jezelf mooi, slank & gelukkig" van Amber Albarda, hierdoor werden mijn ogen geopend. Heb mij hier in de loop der jaren meer in verdiept en veel kenniservaring in opgedaan. Werd geinspireerd en verrijkt met hun kennis, door o.a. Richard de Leth, Ralph Moorman, Juglen Zwaan. Dit bracht mij dat ik in april 2018 de opleiding natuurvoedingsadviseur ben gaan volgen. 
 
Ik heb niet stil gezeten en ik blijf in beweging. Door mijn kennis ervaring die ik in de loop der jaren hebt genoten, hoop ik dat ik mensen de nodige ondersteuning kan bieden die buiten de reguliere wereld (nog) niet mogelijk is.
 
Om uw abnormale onnatuurlijke leefpatroon te doorbreken kan ik u hierin wellicht de ondersteuning bieden die u nodig hebt. Echter ben ik geen (homeopatische) arts, bij medische zaken boven mijn macht, verwijs ik u door naar een arts.
 
Wellicht spreekt het u aan, spreek mij hier gerust over aan. Voor uitgebreiden informatie, zie mijn aanbod.
 
Ik wens u een natuurlijk normaal gezond en gelukkig leven toe
Vrolijke groet
Jolanda