Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
Op het gebied van deze voedingsleer (o.a. Orthomoleculair) zijn inmiddels zeer veel wetenschappelijk publicatie verschenen. Al moet ik zeggen, we hebben veel te danken aan wetenschap, maar ook veel is er aan onder door gegaan en kapot gemaakt. Denk hierbij aan ons ei en het gezonde vet. 
 
Door een fout in de wetenschap, kwamen we vet te kort en werden we te dik. Mijn motto is dan ook, " kennis ervaring is ook een wetenschap", misschien wel de beste, omdat ieder mens uniek is en men niet alles over 1 kan kan scheren.
 
Ik heb dan ook meer vertrouwen in wat de natuur mij schenkt, omdat wij mensen hier onderdeel van uit maken, je moet alleen weten hoe het weer werkt. Orthomoleculaire voeding is erop gericht de lichaamscellen te voorzien van de juiste bouwstoffen/brandstof in de optimale hoeveelheid. Dit is per persoon anders, daarom hou ik van eclectisch aanpak, dit houd in dat; " ik verschillende leefstijlen hanteert of mix”. Maar de basis blijft altijd het zelfde in de natuurlijke schijf van 5
 
Indien het juiste voedingsprogramma door de jaren heen consequent wordt volgehouden, kan er veel bereikt worden. De algehele gezondheidstoestand en conditie zal stijgen. Ook op de oude dag zal men nog redelijk gezond zijn. Echter het langertermijn effect zal door de jaren heen pas echt merkbaar zijn. Het consequent volhouden van je natuurlijke leefwijzen is dus van belang. Dit verbeterende natuurlijke systeem kan het lichaam op lange termijn steeds beter beschermen en optimaal gezond houden.
 
Voor wie is deze blijvende leefstijl geschikt? Voor mensen die hun leefpatroon radicaal blijvend willen omgooien. Voor mensen met veel wilskracht en doorzettingsvermogen, voor mensen die positief in het leven staan, voor mensen die een blijvend verbetering in kwaliteit van leven willen, voor mensen die geduld hebben. Ben jij deze persoon en wil jij een zo natuurlijk mogelijke leefstijl? Neem dan contact op met adviserende praktijk Natuurlijk Normaal.
 
Neem gerust contact met mij op.