Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
Ik heb kanker en nu? Het kan iedereen van klein tot groot overkomen. Kanker wat een kut ziekte. Om machteloos en moedeloos van te worden voor de persoon met kanker en voor de dierbare om hun heen. Een ding kan ik u garanderen houd het niet alleen bij regulier, doe en, en. Regulier met complementaire geneeswijze en voeding. Hoe? lees verder.
 

In 2003 kwam werd er een rapport gepubliceerd door de Wereld gezondheidsorganisatie, met als eindresultaat, dat kanker voor 60% verminderd kon worden door voeding. Hier heeft een onafhankelijke panel wereldwijd van voedingsdeskundigen aan gewerkt.

 

Volgens regulier kan je helemaal niks aan kanker doen. De wereld gezondheidsorganisatie zegt; "door voldoende licht, gezonde natuurlijke voeding, gezonde lichaamsbeweging en niet roken, bijdraagt om kanker te voorkomen".

 

Te voorkomen, het geeft geen garantie, want er blijft 40% over, hoe kan dat nu?  Die 40 % heeft te maken met je voelen, denken, relatie en de ziel. Dit alles kan je weg tot genezing blokkeren tot een chemo die bijv. niet aan slaat.

 

Hoe kan dit?  Henk Fransen Arts, legt dat uit (bron). Neem zeker de tijd om de video te kijken, het kan voor mensen met kanker een opening zijn naar genezing.

 

Wie is Henk Fransen? Henk Fransen deed na zijn afstuderen als arts 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. In die jaren had Henk ook een eigen praktijk waarin hij mensen met kanker op weg hielp in de grote hoeveelheid aan alternatieve mogelijkheden. Henk Fransen legt dat hier uit (bron). Ook hier, bekijk de video hoe o.a. belangrijk voeding kan zijn. Een van deze voedingsdiëten is het Gerson dieet (bron).

 

Zie voor andere vormen van diëten bij kanker (bron).

95 korte video's over waardevolle maatregeling die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling.

 

Henk Fransen behandel centrum Diamant -genezend vermogen.

 

Een van de complementaire behandelgeneeswijze kan zijn NTTT (bron).

 

Goede zuivere THC Olie Suver Nuver

 

Boek eten tegen kanker.

 

Wat kan ik voor een doen? Ik kan u bijstaan met Reiki. Uit ervaring weet ik dat dit mensen kracht geeft, een positieve kracht een mindset geeft, een steun in de rug, rustpunt. Het helpt u ook om het zelfgenezend vermogen weer op gang te brengen. Neem gerust hierover contact met mij op. 

 

Jolanda.