Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
Het valt niet mee in deze maatschappij waar de economie voorop staat, je hierdoor steeds weer in verwarring wordt gebracht over onze voeding! Wat is nou goed en wat kan ik beter later staan? Hier ga ik uitgebreid op in op mijn site de eetleefwijzer. Maar een simpele uitleg is, hoe meer bewerkt, hoe minder je lichaam het kan verwerken. 
 
Voeding eet-leefwijze staat nog steeds in de kinderschoenen. Daardoor is informatie snel gedateerd en dan hebben we het nog niet eens over de door de voedingsindustrie gemanipuleerde gezondheidsonderzoeken gehad. Boeken over voeding zijn dus al snel gedateerd. Zo ook mijn website die ik constant moet bijhouden omdat de informatie waarover ik eerst beschikte al weer achterhaald kan zijn. Kortom, 'Kennis moet je bijhouden anders verlies je, je voorsprong'.
 
Er bestaan nogal misverstanden over voeding, wat is voeding? De meeste mensen weten wel dat ons lichaam voeding nodig heeft, het dient als brandstof, zoals een auto benzine nodig heeft. Je stop in een benzine auto ook ging diesel, dan gaat het haperen. Eigenlijk doen we dat wel met ons lichaam. We hebben voeding nodig om te kunnen groeien, zichzelf te herstellen. Maar over de functie van voeding op ons lichaam is vaak weinig kennis aanwezig. 
 
Ik begrijp daarom des te meer de reacties van, wie moet ik nu geloven? Zo is het slecht voor je en dan weer goed. Wat mag ik wel en niet? 1 ding zeg ik u, geloof in de natuur, in haar voedingskracht. Hoe verder we er van afdwalen, hoe minder natuurlijk voor je lichaam. Mooi voorbeeld is de kaasboerderij van de familie van den Voort. Zij gooide het roer in 2006 drastisch om en met succes. Dit door weer te begrijpen hoe de natuur werkt.
 
 
 
 
 
 
 
De reguliere weg gaat tegen de stoom van de natuur in.
Waar reguliere medicijnen receptonen (antennes op cellen) of processen blokkeren, werken natuurlijke middelen (voeding, kruiden, specerijen, planten) juist stimuleren op het zelfherstellend vermogen. Reguliere wereld en hun medicijnen gaan tegen de wijsheid van ons lichaam en van de natuur in. In onze groente en fruit zit geneeskracht fytonutriënten. Door de juiste voeding kan het lichaam zich langzaam maar zeker stabiliseren.
 
De belangrijkste oorzaak van een slechte gezondheidstoestand is in de meeste gevallen door een tekortschieten van voeding, laat staan dat artsen hier over beginnen. Zij kennen de weg van de voedselleer niet meer. Ons lichaamssysteem kan ook alleen goed functioneren als het beschikt over de voldoende benodigde natuurlijke voeding, die de benodigde molecule bevat.
 
Houd dit voor ogen dan zult u zich niet snel meer blind staren op voeding en op wat de voedingsindustrie u voor spiegelt. 
 
Er zijn vele leefwijze, er zit er vast 1 bij die u aanspreekt, wellicht mijn leefwijze van Natuurlijk Normaal.