Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
Verwijzing naar gespecialiseerde (arts) deskundige op complementair gebied.

 

Kan een arts van tegenwoordig nog (chronische ziekte) genezen? Hans Moolenburgh (1925-2018) Was Arts sinds 1952, hij zei o.a "men behandeld mensen alsof het een veestapel betreft". 

 

De reguliere geneeskunde geneest heel weinig chronische aandoeningen. Het boek OERsterk van drs. Richard de Leth gaat hier uitgebreid verder op in. Zie ook video.  

 

Ook huisarts  Hans Moolenburgh (1925-2018) legde uit waarom de reguliere geneeskunde expert is op het gebied van de acute geneeskunde en de complementaire geneeskunde expert is op het gebied van chronische aandoeningen.  

 

Waar reguliere medicijnen receptonen (antennes op cellen) of processen blokkeren, werken natuurlijke middelen (voeding, bewegen, kruiden, specerijen, planten en vitamine en mineralen) juist stimuleren op het zelfherstellend vermogen. Reguliere medicijnen gaan tegen de wijsheid van ons lichaam en van de natuur in (net zoals de vereniging tegen kwakzalverij), de lever wil deze (gif) stoffen zo snel mogelijk ontgiften, omdat hij ze niet herkent en ze nooit deel waren van de evolutie.

 

Meer weten over geneeskunde toen en nu, klik hier.

 

Zie ook:

Waarom het belangrijk is om je lichaam tijd te gunnen om te genezen

 
Specialisten bij darmen:

Wil je hier achter komen of het je darmen zijn?

Hiervoor kan je terecht bij Nienke Gottenbos, " De Groene vrouw" (de poepdokter), voor een half uurtje kennis, klik hier. Zeker weten door meten, Of raadpleeg een een orthomoleculair darmspecialist.

praktijk preventieve geneeskunde,

PDS ofwel spastische darm klik hier

Time out   Astrid te Winkel. 

 

Andere vormen van integrale specialisme:

Integrale artsen

Hester Penneweert. Ook voor een body check-up.
 

 

Trudy Vlot, Centrum voor natuurlijke integrale leefstijl interventie. 

Natuurgeneeskundige praktijk Balancecare, bijv. voor een APK Bloedtest.

 

 
Vrouwen poli Boxmeer en Lelystad
 

Dan nog even dit;

Geïnspireerd door de Oosterse geneeskunde ontwierpen de schrijfsters Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser een Westers stappenplan voor energieherstel. Een energie herstelplan ontworpen naar hun eigen inzichten en onderbouwd door jarenlange positieve voedingservaringen bij patiënten uit hun eigen natuurgeneeskundige diëtisten praktijken. Het is een eigentijds gezondheidsmodel met veel informatie over hoe voeding ingezet kan worden als virtualiserende bron. Een van hun boeken "Het Energie herstel plan"