Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
Verwijzing naar gespecialiseerde (arts) deskundige op complementair gebied.

 

Kan een arts van tegenwoordig nog (chronische ziekte) genezen? Hans Moolenburgh (1925-2018) Was Arts sinds 1952, hij zei o.a "men behandeld mensen alsof het een veestapel betreft". 

 

De reguliere geneeskunde geneest heel weinig chronische aandoeningen. Het boek OERsterk van drs. Richard de Leth gaat hier uitgebreid verder op in. Zie ook video.  

 

Ook Arts Hans Moolenburgh legde uit waarom de reguliere geneeskunde expert is op het gebied van de acute geneeskunde en de complementaire geneeskunde expert is op het gebied van chronische aandoeningen.  

 

Waar reguliere medicijnen receptonen (antennes op cellen) of processen blokkeren, werken natuurlijke middelen (voeding, bewegen, kruiden, specerijen, planten en vitamine en mineralen) juist stimuleren op het zelfherstellend vermogen. Reguliere medicijnen gaan tegen de wijsheid van ons lichaam en van de natuur in (net zoals de vereniging tegen kwakzalverij), de lever wil deze (gif) stoffen zo snel mogelijk ontgiften, omdat hij ze niet herkent en ze nooit deel waren van de evolutie.

 

Meer weten over geneeskunde toen en nu 

 

Waarom het belangrijk is om je lichaam te gunnen om te genezen

 
Specialisten bij:
Darmen
Homeopaat in uw buurt
Integrale artsen
Kanker 
Mesologie
Nederlands genootschap orthomoleculaire oncologie
Schildklier onderzoek
Vrouwen poli Boxmeer en Lelystad