Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
Hoe ziet mijn Natuurlijk Normaal leefstijlprogramma eruit? 
 

Hiervoor zijn er 3 stappen nodig om het voedingsproces aan te passen;

  1. Bewustwording van het feit dat voeding maakt wie we zijn of willen zijn.
  2. Kennis vergaren van de juiste voeding (in overvloed).
  3. Toepassen van de kennis, ofwel het stapsgewijs invoeren van een dagelijks natuurlijke leefstijl patroon.
 

De 3 modules

  1. Detox stap.
  2. Je stofwisseling en lichaam weer in balans te krijgen. Je gewicht naar beneden te krijgen en om deze oer leefwijze weer in je systeem te krijgen, zonder mindfuck. Je leert veelzijdig te eten door middel van een eettabel met dag 1,2,3 en 4.
  3. Wanneer je op het gewenste gewicht bent gekomen, heb je je doel bereikt en leren we de 80-20 regel. Het behouden van je gewicht, hoe te sjoemelen en ons lijf fit te houden. Als het goed is heb je deze leefstijl nu helemaal in je systeem, dan moet een keer sjoemelen geen probleem meer voor je zijn. De kracht is om in je mensbrein te blijven om zo verleidingen te doorstaan. Je lichaam blijven voeden i.p.v. vullen.

 

Wanneer je je aanmeldt voor een eerste consult (intake), krijg je vooraf per mail vragenlijsten toegestuurd. Om een goed beeld te krijgen wordt er van je gevraagd deze lijsten goed in te vullen. Ook wordt er gevraagd om minimaal 3 dagen tot maximaal een week een dagboek bij te houden van je eet en drinkpatroon. Je ingevulde vragenlijsten en je bijgehouden eet en drinkpatroon mail je weer door naar mij.
 
Al deze vragen zijn nodig om een goed beeld te krijgen over het functioneren van jouw lichaam. Je dagboek over je eet en drinkgewoontes is om te kijken hoe je eet, vaak ook een bewust moment. We laten niks in voeding weg, wel vervangen we sommige voeding in een ander soort van voeding. 
 
Aan de hand van de vragenlijsten ga ik voor je aan het werk om een leefstijl plan voor je op te zetten. Dit vergt enige tijd en aandacht. Houd er rekening mee dat bijna altijd wordt geadviseerd om goede supplementen te gebruiken. Sommige zijn verkrijgbaar in mijn praktijk. 
 
Spreek jouw deze manier aan, dan zie ik je graag in mijn praktijk.
 
Jolanda