Adviespraktijk Natuurlijk Normaal

Natuurlijk Normaal voedingsleefstijl onder begeleiding.

Mijn praktijk is niet beroepsmatig, dat is een van de reden dat de kosten lager zijn, dan bij therapeuten die het als hun beroep uitoefenen (hun broodwinst). De kosten die in mijn praktijk, zijn vaak ook de kosten die u uit uw eigen bijdragen en of eigen risico zelf moet betalen, dan wanneer u bijv. wel bij een aangesloten therapeut of adviseur komt. Niet beroepsmatig, betekend niet dat ik de kennis niet in huis hebt, in tegendeel zelfs. 

 

De kosten die u in mijn praktijk maakt, zijn de kosten die ik zelf ook maak.  

All incl. leefstijl pakket module 1-3, 85€

Wat krijg je ervoor:

 

 1. Intake gesprek
 2. Begeleiding van module 1-3 
 3. Advies via app of mail
 4. Het boek OERsterk van Richard de Leth
 5. Het handige boekje "de Boodschappen coach" van Ralph Moorman
 6. Recepten gids (en) en eventueel overige gidsen.
 
 • Basisstartgids, om zelf aan de slag te gaan 25€.

Dit houd in:

 • Geen intake gesprek.
 • Geen advies.
 • Geen vragen checklijst hormonen.
 • Geen persoonlijke leefstijlplanschema,  gidsen, boeken boodschappencoach en Oersterk.
 • Geen begeleiding gratis tussendoor via app, mail of telefoon.
 • Consult aanvraag is mogelijk.
Los consult.
 • Los consult gezondheid- voeding en supplement en of indicatie advies leefstijlplan Natuurlijk Normaal, 30€ per advies. 

 

Algemeen huishoudelijke reglement

Adviespraktijk Natuurlijk Normaal zal de behandeling naar kennis uitvoeren. De duur kan variëren. Voor welke vorm van behandeling u ook komt, het zal bijdrage en de ondersteuning bieden bij een genezingsproces. Maar kan NOOIT ter vervanging dienen van een medische behandeling. De praktijk kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor lichamelijke klachten die ontstaan tijdens of na een behandeling. 

 

Alle behandelingen gaan per declaratie. De declaratie, krijgt u via de mail toegestuurd, graag binnen 10 dagen overmaken. Is het bedrag niet  binnen de 10 dagen voldaan of voor het volgende consult, vind er GEEN  consult plaats!

 

U kunt er rekening mee hoeden dat u advies mee krijgt om een complementaire zelfzorg medicijn of supplementen te gaan gebruiken. Sommige heb ik tot mijn beschikking deze wordt dan ook in rekening gebracht.

 

De praktijk hanteert een geheimhouding, het Nederlands recht (AVG wet) is hierop van toepassing. Er wordt geen informatie doorgegeven aan derden.


De afspraken gaan via Skype of een andere vorm van beeld afspraak.. Wil je wel naar de praktijk komen geen probleem ook dit kan.