Adviespraktijk Natuurlijk Normaal

Natuurlijk Normaal voedingsleefstijl onder begeleiding.

  • Totaal leefstijl pakket 70€. Je ontvangt: module (gidsen) 1,2 en 3, intake gesprek, 1 consult gratis. Het boek OERsterk van Richard de Leth, het handige boekje "de Boodschappen coach"  van Ralph Moorman, recepten gids (en), gratis advies tussen de afspraken door.
  • Begeleiding t/m module 3 en op afspraak concult 20€.

 

  • Zelfstandig aan de slag met een mini dummy basis Natuurlijk Normaal leefstijlplangids incl. leefstijlbasis eetplan 25€. Indien nodig consult op afspraak 20€.
  • Los consult gezondheid- voeding en supplement indicatie advies leefstijlplan Natuurlijk Normaal 25€. 

 

U kunt ook terecht bij Praktijk Natuurlijk Normaal voor een:

  • Reiki behandeling per behandeling 17€,  +/- 50 min.
  • Handreflex massage per behandeling 15€, +/- 20 - 30 min.
  • Reikistoelbehandeling en Handreflexmassage samen 30€ +/-  60 min.

 

Algemeen huishoudelijke reglement

Adviespraktijk Natuurlijk Normaal zal de behandeling naar kennis uitvoeren. De duur kan variëren. Voor welke vorm van behandeling u ook komt, het zal bijdrage en de ondersteuning bieden bij een genezingsproces. Maar kan NOOIT ter vervanging dienen van een medische behandeling. De praktijk kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor lichamelijke klachten die ontstaan tijdens of na een behandeling. 

 

Alle behandelingen gaan per declaratie. De declaratie, krijgt u via de mail toegestuurd, graag binnen 10 dagen overmaken. Is het bedrag niet  binnen de 10 dagen voldaan of voor het volgende consult, vind er GEEN  consult plaats!

 

U kunt er rekening mee hoeden dat u advies mee krijgt om een complementaire zelfzorg medicijn of supplementen te gaan gebruiken. Sommige heb ik tot mijn beschikking deze wordt dan ook in rekening gebracht.

 

De praktijk hanteert een geheimhouding, het Nederlands recht (AVG wet) is hierop van toepassing. Er wordt geen informatie doorgegeven aan derden.

 

Praktijk Natuurlijk Normaal is aangesloten bij de KvK: 75019507
Maak hier uw afspraak