Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
De kosten houd ik op low budget! 
U betaald alleen een onkosten vergoeding.
 
  • Reiki behandeling per behandeling 15€  
  • Handreflex massage per behandeling 17€
  • Reikistoelbehandeling en Handreflexmassage samen 30€

 

  • Natuurlijk Normaal voedingswijzer onder begeleiding, eerste consult 65€. incl. 2 kennisgeving gidsen waarin o.a uitgelegd wordt waarom o.a. verse groente en fruit brood nodig is. Ook het belang van goede koolhydraten, vetten en eiwit en veel meer onderbouwende kennis overdracht, dit geeft je een inzicht en kan juist helpen om deze om met deze permanentte leefwijze te starten. Ook ontvang je Smart & Sassy Doterra olie als start voor de stofwisseling en het onderhouden van je lichaamsgewicht, deze metabolische mix van olie helpt je de eetlus tussen de maaltijd te beheersen. Kan ook indien er een lever programma gevolgd gaat worden dat je de lemon olie ontvangt.
  • Voedingsprogramma voor vette lever 70€ incl. programma gids. Dit programma duurt 3 maanden, met vervolg op Natuurlijk Normaal leefwijzer incl. gidsen.
  • Voedingsprogramma Fibromyalgie 50€ incl gids.
  • iedere vervolg consulten 15€.
 
Maak een afspraak 
 

Algemeen huishoudelijke reglement

Adviespraktijk Natuurlijk Normaal zal de behandeling naar kennis uitvoeren. De duur kan variëren. Voor welke vorm van behandeling u ook komt, het helpt bij de ondersteuning van een genezingsproces, maar kan NOOIT ter vervanging dienen van een medische behandeling. De praktijk kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor lichamelijke klachten die ontstaan tijdens of na een behandeling. 

 

Alle behandelingen moge per declaratie of contant, liefst gepast, betaald worden.

De declaratie, krijgt u via de mail toegestuurd, graag binnen 10 dagen overmaken.

Is het bedrag niet voor het volgende consult betaald, vind er GEEN  volgend consult plaats!

 

Het kan gebeuren dat ik u na een behandeling adviseer om een complementaire zelfzorg medicijn of essentiële olie te gaan gebruiken. De DoTerra olie heb ik veelal tot mijn beschikking, deze wordt dan ook in rekening gebracht.

 

De praktijk hanteert een geheimhouding, het Nederlands recht (AVG wet) is hierop van toepassing. Er wordt geen informatie doorgegeven aan derden.

 

Kosten en of informatie over thuis cursus Natuurreligie, complementaire zelfzorg  mail mij.