Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
De kosten houd ik op low budget!  U betaald alleen een onkosten vergoeding.
 
  • Reiki behandeling per behandeling 17€  
  • Handreflex massage per behandeling 19€
  • Reikistoelbehandeling en Handreflexmassage samen 32€

 

  • Natuurlijk Normaal voedingswijzer onder begeleiding, eerste consult 65€. incl. 4 kennisgeving gidsen waarin o.a. uitgelegd wordt waarom o.a. verse groente en fruit brood nodig is. Ook het belang van goede koolhydraten, vetten en eiwit en veel meer onderbouwende kennis overdracht. Dit geeft je een inzicht en kan juist helpen om met de natuurlijke leefwijze te starten. Ook ontvang je wanneer je start het handige boekje "de Boodschappen coach"  van Ralph Moorman. Handig om bij je te hebben in de supermarkt. In dit boek (update: maart 2016) vertelt Ralph Moorman welke levensmiddelen jouw gezondheid kunnen schaden en je dus idealiter laat liggen in de schappen. Vul jij je boodschappenkar ook op de automatische piloot? Zonder na te denken over de betekenis van E-nummers of de betrouwbaarheid van keurmerken?  Het boekje bevat o.a., overzicht van (on)gezonde supermarktproducten, inclusief kleurcodes, symbolen en handig een trefwoordenregister.

     

  • Iedere vervolg consult (en) 15€.
 
Maak een afspraak 
 

Algemeen huishoudelijke reglement

Adviespraktijk Natuurlijk Normaal zal de behandeling naar kennis uitvoeren. De duur kan variëren. Voor welke vorm van behandeling u ook komt, het helpt bij de ondersteuning van een genezingsproces, maar kan NOOIT ter vervanging dienen van een medische behandeling. De praktijk kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor lichamelijke klachten die ontstaan tijdens of na een behandeling. 

 

Alle behandelingen moge per declaratie of contant, liefst gepast, betaald worden.

De declaratie, krijgt u via de mail toegestuurd, graag binnen 10 dagen overmaken.

Is het bedrag niet voor het volgende consult betaald, vind er GEEN  volgend consult plaats!

 

Het kan gebeuren dat ik u na een behandeling adviseer om een complementaire zelfzorg medicijn of essentiële olie te gaan gebruiken. De DoTerra olie heb ik veelal tot mijn beschikking, deze wordt dan ook in rekening gebracht.

 

De praktijk hanteert een geheimhouding, het Nederlands recht (AVG wet) is hierop van toepassing. Er wordt geen informatie doorgegeven aan derden.

 

Kosten en of informatie over thuis cursus Natuurreligie, complementaire zelfzorg  mail mij.