Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
We worden constant op het verkeerde been gezet door instantie waarvan wij denken ze het goed met je voor te hebben, zij weten het, toch? Bijv. ons voedingscentrum, onze hartstichting, maag, darm en lever stichting. Niets is minder waar.
 
Een mooi voorbeeld is deze;
Blue Band Goede Start Bron Junglen Zwaan. 16 april 2018
De Maag Lever Darm Stichting raadt darmpatiënten ook aan om voor Blue Band Goede Start brood te kiezen. Dit is kunstmatig (bron) witbrood met toegevoegde vezeltjes uit de koker van Unilever. Het is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dit brood bevat meerdere e-nummers, gehydrogeneerd plantaardig vet en dubieuze aroma’s. Op de site van AH vermelden ze dat het brood binnen een maand na aanschaf moet worden geconsumeerd. Komt deze lange houdbaarheid door al die e-nummers? Want de broden die ik zelf bak blijven maximaal 5 dagen goed. Meer lezn (bron)
 
Nu u dit leest, vindt u het dan nog vreemd dat u ziek wordt? Wie hier goed bij vaart is AH en Unilever! Vind u niet dat uw vertrouwen geschaad wordt?
 
Daarom stap over op een natuurlijk leefpatroon, de natuur heeft het voor u al klaar, u moet alleen de weg er naar toe weer vinden.
 
Jolanda