Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
Virussen zijn wellicht (onterecht) de gevreesde ziekteverwekkers. Zij  hebben vanaf het eerste begin een belangrijk stempel gedrukt op de evolutie. Zo’n acht procent van ons DNA is afkomstig van virussen die onze vroegste voorouders hebben besmet en erfelijk materiaal in hun genoom hebben achtergelaten. Sommige van die virale genen spelen een belangrijke rol bij de groei van het embryo en de placenta rondom de foetus. Wil je weten hoe het zit met virussen en om de angst hierover weg te nemen, klik hier
 
Bent u nog niet gevaccineerd, maar u hebt wel corona doorgemaakt? Dan is er goed nieuws klik hier.
 
Professor Sucharit Bhakdi of university of mainz legt heel goed uit wat het verschil is tussen het griep virus en corona virus. 
 
Moet ik mij laten vaccineren? Deze keus blijft altijd bij u. Durf wel kritisch te zijn en doe ook zelf onderzoek hier na bij bijv. onafhankelijke deskundigen. Zo dat u uit 2 smaken (overheid en onafhankelijke deskundigen) de voor en na-delen tegen elkaar kunt afwegen en daaruit een wel overwogen 'eigen' vrije keuze kunt maken.
 
Vraag uzelf wel af; waarom wil ik mij laten vaccineren? Is dat uit angst en of om weer overal te kunnen gaan en staan? Vraag uzelf dan af of dit een gezonde keuze is? 
Lees eventueel de kennis over de  geschiedenis van de griepprik en (corona) virussen in het algemeen, zeer simpel uitgelegd door onafhankelijke deskundigen, klik hier. en hier
 
Laat u zich vaccineren, ga dan wel suppleren. De vaccins vreten namelijk veel voedingsstoffen weg, hier valt eigenlijk niet tegen op te eten.
Het kiezen van werkzame suppletie klik hier
Waar moet ik op letten klik hier

Het nationaal kanker instituut in Amerika zet in op vitamine C in de strijd tegen Corona, klik hier.

Gered van covid door vitamine C , klik hier.
Wat als corona jouw longen treft? klik hier.