Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
In wat men in de „mainstream media” aanduidt, hoorde je maar één  smaak, maar één kant van het verhaal – dat het vaccin deugt, dat het risico op bijwerkingen klein is. Ik als orthomoleculaire natuurvoedingsadviseur heb weinig tot geen geen kaas gegeten van virussen en vaccinaties. Dus ben ik zelf gaan kijken naar een alternatief geluid. Zaken gaan onderzoeken, webinars gevolgd. Mijn lichaam is mijn tempel daar ga ik zuinig mee om. 
 
Wist je dat elk vaccin 6 fase moet doorlopen voor het in gebruik genomen kan worden? Dat het covid vaccin nog in fase 3 zit op dit moment? Fase 6 pas in 2023 afgerond is? Op dit moment zijn de vaccins alleen goed goedgekeurd onder voorwaarden en onder "merchent see use", als experiment. Pas in oktober 2023 weet men meer. Er zit dus nog een premie aan vast voor wie zicht laat prikken en hoe hoog die premie zal zijn, dat weten we pas over ongeveer 2 jaar. Meer hierover klik hier.
 
Even voor de goede order, het corona vaccin is eigenlijk geen vaccin maar een soort van serum. Bij een vaccin krijg je het virus ingespoten en dat is bij het corona vaccin niet helemaal het geval. 
 
We weten inmiddels meer over covid na anderhalf jaar. Onlangs (juni 2021) is uitgekomen dat wie covid hebben gehad, levenslang immuniteit heeft. Dit is aangetoond in de B cellen van het beenmerg. Het lichaam heeft een natuurlijke vaccin met alle ingrediënten erin die de vaccins missen. 
 
Angst is een slechte leidraad, angst is dan ook niet nodig. Ook ik kreeg corona, lees mijn ervaring hier.
 
Speelt leefstijl een rol? Ja en nee. Ik zal een van de weinige leefstijlcoaches zijn die dit anders is gaan ervaren en met een eclectische blik naar gaan kijken is. Een van de reden is wat 600 jaar geleden de Native Amerikanen overkwam, klik hier. Neemt zeker niet weg dat goede voeding zeker bijdraagt aan een betere gezondheid en welvaart ziektes verkleint. Maar wat betreft virussen. Spelen hier andere factoren mee, zoals een genetische factor en waarom wordt de een 1 zieker dan de ander? Hoe komt het dat een virus muteert? Wat ik hierover heb opgedaan hebt ik samengevat op mijn blog, Klik hier . Zijn mensen uit virussen ontstaan? Klik hier. Over retrovirussen en kunnen virussen het DNA/RNA van het Pfizer vaccin kopiëren ? Klik hier.
 
En mocht je corona krijgen, pas daarna zeker wel je leefstijl aan en ga ook suppletie innemen. Zo herstel je beter en kan een langdurige nasleep voorkomen. Je lichaam heeft namelijk veel voedingsstoffen verbruikt die moeten weer aangevuld worden. Door alleen je leefstijl aan te passen is vaak niet genoeg, dan moet je zoveel eten, hier valt niet tegenop te eten. 
 
Maar laat jij je vaccineren, ga dan suppleren. De vaccins vreten namelijk veel voedingsstoffen weg. Je kan ook voor een natuurlijke manier 'vaccin' kiezen die van suppletie
Waar moet ik op letten klik hier

Het nationaal kanker instituut in Amerika zet in op vitamine C in de strijd tegen Corona, klik hier.

Wat als corona jouw longen treft? klik hier.
Gered van covid door vitamine C , klik hier.
Professor Sucharit Bhakdi of university of mainz legt heel goed uit wat het verschil is tussen het griep virus en corona virus. Waarom het bij het corona virus niet raadzaam is om te vaccineren.
 
Moet ik mij laten vaccineren? Deze keus blijft altijd bij jou. Vraag jezelf wel af; waarom wil ik mij laten vaccineren? Is dat uit angst en of om weer overal te kunnen gaan en staan?  Vraag jezelf dan af of dit een gezonde keuze is? 
 
Ik ben zeker niet tegen vaccineren, mijn kinderen zijn gevaccineerd tegen kinderziektes. Alleen weten we nog niet wat het covid vaccin/serum doet op lange termijn. De vaccins zijn op individueel niveau veilige, ingenieuze werkstukken, ontwikkeld en geproduceerd door briljante en competente mensen. Echter op langer termijn zijn de covid-19 vaccins niet getest, wat meestal wel de gangbare zaak is, dit maakt echt wel een verschil. Wel ben ik tegen de manier waarop we nu massaal gevaccineerd worden, men ook nog voor jou bepaald welke vaccinatie je krijgt. Je min of meer die kant wordt heen geduwd om je te laten vaccineren, dat voelt voor mij niet
oké.
 
Gelukkig zijn er ook tegengeluiden ook van bekwaamde virologen en artsen over de wereld. Dit zijn zeker geen complot denkers en kwakzalvers, al worden ze wel zo weg gezet. Lees er meer over op mijn blog, filter eruit wat voor u logisch klinkt, voel wat u waarheid is. Overtuigt dan u zelf alleen als u er zelf aan toe bent. Twijfel je na het lezen dan nog, niks doen! Maar twijfel niet te lang, zo voorkom je dat andere een beslissing voor jouw maken.
 
Het alternatieve geluid over vaccins;
Zijn de covid vaccins officieel goedgekeurd of alleen nog goedgekeurd als experiment? Klik hier.
De geschiedenis van de griepprik klik hier. 
Zijn vaccins veilig? klik hier.
Is de mRNA ( Pfizer) wel een traditionele vaccin? Klik hier.
Wel of niet laten vaccineren laat je goed informeren klik hier.
Artsen die anders durven te denken, klik hier.