Welkom bij Praktijk Natuurlijk Normaal
Zo kleurrijk als deze foto is, zo kleurrijk is het voor de meeste onder ons niet wanneer men corona krijgt. Angst is een slechte leidraad, angst is dan ook niet nodig. Ook ik kreeg corona, lees mijn ervaring hier. Speelt leefstijl een rol? Ja en nee. Ik zal een van de weinige leefstijlcoaches zijn die dit anders is gaan ervaren en met een eclectische blik daar naar gaan kijken is. Neemt niet weg dat goede voeding zeker bijdraagt aan een betere gezondheid en welvaart ziektes verkleint. Maar wat betreft virussen en bacteriën, spelen hier andere factoren mee zoals een genetische factor, en waarom wordt de een 1 zieker dan de ander? Hoe komt het dat een virus muteert?  Wat mijn bevindingen zijn en wat ik hierover ontdekt hebt en bevestigd kreeg licht ik u toe op mijn blog, Klik hier en hier
 
Je kan ook voor een natuurlijke vaccin kiezen die van suppletie.
Waar moet ik op letten klik hier

Het nationaal kanker instituut in Amerika zet in op vitamine C in de strijd tegen Corona, klik hier.

Wat als corona jouw longen treft? klik hier.
Gered van covid door vitamine C , klik hier.
Professor Sucharit Bhakdi of university of mainz legt heel goed uit wat het verschil is tussen het griep virus en corona virus. Waarom het bij het corona virus niet raadzaam is om te vaccineren.
 
Moet ik mij laten vaccineren? Deze keus blijft altijd bij jou. Vraag jezelf wel af; waarom wil ik mij laten vaccineren? Is dat uit angst en of om weer overal te kunnen gaan en staan?  Vraag jezelf dan af of dit een gezonde keuze is? 
 
Ik ben zeker niet tegen vaccineren, mijn kinderen zijn gevaccineerd tegen kinderziektes. De vaccins zijn op individueel niveau veilige, ingenieuze werkstukken, ontwikkeld en geproduceerd door briljante en competente mensen. Echter op langer termijn zijn de covid-19 vaccins niet getest, wat meestal wel de gangbare zaak is, dit maakt echt wel een verschil. Wel ben ik tegen de manier waarop we nu massaal gevaccineerd worden, men ook nog voor jou bepaald welke vaccinatie je krijgt. Gelukkig zijn er ook tegengeluiden van bekwaamde virologen en artsen over de wereld. Dit zijn zeker geen complot denkers en kwakzalvers, al worden ze wel zo weg gezet.  Lees hier meer over op mijn blog, filter eruit wat voor u logisch klinkt, overtuigt dan u zelf  alleen als u er zelf aan toe bent. Twijfel je na het lezen dan nog, niks doen! Maar twijfel niet te lang, zo voorkom je dat andere een beslissing voor jouw maken.
 
Over vaccins te lezen op mijn blog ;
De geschiedenis van de griepprik klik hier. 
Zijn vaccins veilig? klik hier.
Is de mRNA ( Pfizer) wel een traditionele vaccin? Klik hier.
Wel of niet laten vaccineren laat je goed informeren klik hier.
Artsen die anders durven te denken, klik hier.