Adviespraktijk Natuurlijk Normaal
Welkom bij Adviespraktijk Natuurlijk Normaal.
 
Waarom deze naam? We leven als 'normale' mensen in een abnormale omgeving, ver van alles verwijderd. Wat eens zo normaal was, de kracht van moeder natuur, oude religie, verse voeding, natuurlijke genezing, we zien dit alles nu als doorslaan, als abnormaal. Gewoonweg omdat we deze kennis niet meer bezitten, hierdoor zijn we fastfood, bewerkte voedingsproducten, bio industrie, reguliere zorg etc. als normaal gaan beschouwen, terwijl dit ons juist ziekt maakt en onnatuurlijk abnormaal is. 
 
Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Door meer kennis te vergaren van gezonde voeding is het mogelijk bewust gezondheid te bevorderen. 
 
We mogen nooit vergeten dat we deel uitmaken van de natuur, helaas zijn we dat wel. We moeten ons vertrouwen in de natuur weer gaan hervinden. Dat valt niet mee want, in deze huidige maatschappij word je constant de verkeerde kant opgetrokken. Je eet de verkeerde dingen, beweegt verkeerd en hebt te veel stress. Als je te lang tegen de natuurwetten ingaat, geeft je lichaam signalen af, die we te lang negeren met gevolgen. Quotes Drs. Richarde Leth "De natuur veroordeelt nietmaar werkt wel met natuurlijke consequenties".
 

We moeten ons realiseren dat door de synthetiseren van onze aarde en ons bewustzijn te veel negatieve bijwerkingen in ons lichaam-geest-zielssysteem aanwezig zijn. Hierdoor zijn we op het punt aangekomen dat er weinig kans nog is om de boel terug te draaien. Electrosmog is niet meer terug te draaien, synthetisering kunnen we grootendeels voorkomen om deze NIET binnen te krijgen door middel van natuurlijk voedsel en reguliere medicatie. 

 

Gelukkig zijn er mensen, mensen die opstaan en openstaan en beseffen dat alleen de Natuur de echte oplossing heeft, denk hierbij aan Richard de Leth, die zijn dokters jas aan de wilgen hing. Maar het werkt alleen als jij en ik ervoor openstaan om het rijke aanbod van de natuur weer aan te gaan nemen, weer binnen te laten, weer leert te begrijpen wat de natuur ons zegt en te bieden heeft. Kom weer met beiden voeten in grond van de oerbron, de natuur, het is nooit te laat hiervoor.

 

Lees mijn website op je gemak door, spreekt deze leefstijl je aan, maak dan een afspraak.

 

Vrolijke leefstijl groet Jolanda